nyheter-sept-2019.jpg

Ta kontakt for privatvisning!


Vi tar gjerne en prat med deg om leveranse, overtagelse, finansiering eller andre spørsmål du måtte ha i forbindelse med prosjektet, ta kontakt med en av våre meglere. Du kan også avtale privatvisning dersom du ønsker å ta en titt i de ferdigstilte leilighetene i Delfelt 2. Leilighetene vil også gi et inntrykk av hvordan leilighetene i Delfelt 3 vil se ut når de står klare 3. kvartal 2020. 

Finn din leilighet i boligvelgeren her..

Ta kontakt med megler for å booke privatvisning!

Lurer du på hvor Råholtåsen ligger? Følg denne linken for kart og veibeskrivelse..

Velkommen til visning!

 

forstebilde.jpg

John Granly flytter inn!

– Jeg vet det blir en omstilling fra enebolig med hage og basseng, men er sikker på at leilighet «oppe på berget» vest for Råholt sentrum blir perfekt, sier en av de mange som ser fram til innflytting i ny leilighet på Råholtåsen i 2019, tidligere lokalavisjournalist og nå pensjonist og forfatter/kåsør, John Granly.

Foto av John Granly, foran de fire byggene i Delfelt 2 på Råholtåsen.

Han og kona Eva har bodd i Mor Karines veg nede på Råholt-sletta i 43 år, og valgte pensjonistbolig med heis, garasje i underetasjen, ikke vedlikehold verken av hus eller hage mer, utsikt og mye sol, gangavstand til butikker og tog, og sist, men ikke minst anerkjent entreprenør og folk han har kjent fra ungdommen av i ledelsen av prosjektet.
 
– Jeg føler dette er viktige argumenter, og det er fint at flere lokale bedrifter vi stoler på er med i utbyggingen av Råholt, legger han til. På fritida er Granly også lokalpolitiker, med sete i kommunestyret, formannskapet og finanskomiteen i Grunnlovsbygda. Han legger også vekt på at Råholtåsen får oppgangsbygg, som gir innvendig adkomst til hver leilighet i stedet for svalganger.
 
– Dessuten er utsikten fra vinduene og balkongene, for ikke å snakke om fra takterrassen her helt upåklagelig, så tomtevalget er perfekt, smiler Granly.
 
– Dere har fått se leiligheten mens den er under produksjon, hva syns dere?
– Rundt 75 kvm, to soverom, bad med toalett og i tillegg gjestetoalett, romslig balkong både mot syd, vest og nord, syns vi er topp! Dessuten er det lagt opp til pent parkanlegg rundt og mellom blokkene, nærhet til lekeplass som betyr mye for oss besteforeldre – og kort veg for våre to flotte barnebarn når de etter hvert skal tusle opp i skogen til oss etter skoletid. Denne plasseringen gir dessuten nærhet til turområder som Bergermoen, båt- og badeplass ved Andelva og hele Hurdalsjøen. Gang- og sykkelstier går også ned til stasjonen, skolene og senteret. Vi skal nærmest bo over Bekkedalstunnelen på Gardermobanen – uten togstøy, konstaterer Granly.
 Foto fra lekeplassen på området. Bak byggegjerdende er JM Norge i gang med arbeidene på Delfelt 3 på Råholtåsen. Bak ser man de fire byggene på Delfelt 2

Han er spesielt glad for at datteren som vokste opp i Mor Karines veg, ville flytte fra Furuset i Oslo tilbake til hjemstedet på Råholt, sammen med sin mann. –Når de nå har pusset opp og flyttet inn for senere å overta huset, hagen og bassenget, har de plassen vi ikke trenger lenger - og barnebarna ser ut til å elske «bestefarhuset». Dette ble Columbi egg for oss alle seks, sier Granly en smule rørt.
 
– Jeg må helt klart erkjenne at vi må bo oss til på nytt, alle sammen. De med tre ganger mer plass enn i Oslo, vi med mindre enn en tredel av plassen vi hadde før. Vi trenger å slippe alt arbeidet med hus og hage, de kan kose seg med trygge, romslige omgivelser, sier John Granly.
 
Som lokalkjent journalist har han observert byggingen av tusentalls boliger i dette distriktet gjennom 50 år. – Maken til utbyggingen og variasjonen Råholt nå får, finnes det knapt likheter til – annet enn regionsenteret Jessheim. Råholt blir et kraftsenter! Jessheim har ikke fem minutters togforbindelse til verden, sier Granly med glimtet i øyet. 
 
På Råholtåsen finner du leiligheter for enhver livssituasjon. Kunne du tenke deg en barnevennlig familieleilighet med flere soverom og lekeplass rett utenfor, eller er du førstegangskjøper på utkikk etter din første bolig til en rimelig pris?

Se hvilken leilighet som passer deg best i vår boligvelger.. 
Eller ta kontakt med megler for mer informasjon her… 


Under ser du noen utvalgte foto fra en av 4-roms leilighetene i 2. etasje i bygg C Delfelt 2.


b8983cf649a84d3b9235604ac4d04906.jpg

BYGGING ER GODT I GANG PÅ DELFELT 2

Vi har fått en hyggelig omvisning på feltet av Anleggsleder Arild Engebråten og Prosjektleder Ole Morten Huser fra JM Norge AS, utførende entreprenør i prosjektet.

Arild og Ole Morten kan fortelle at bygging er godt i gang, og planen med å overlevere de første leilighetene om ca 1 år er godt i rute! Også tilvalgsprosessen for kjøperne er i gang!

Arbeidene med bygg D er godt på vei, og vi kan se at garasjekjeller, 1. og 2. etasje begynner å komme på plass. Det jobbes nå med å støpe dekke fra bygg D og opp til bygg A.

Her kan du se foto fra feltet, og få en smakebit på hvordan utsikten vil bli! Tenk å eie en toppleilighet i dette prosjektet – fin utsikt, gode solforhold og mulighet for 2 balkonger!


1: Før vi går ut og ser på arbeidene, får vi klar melding fra Anleggsleder Arild Engebråten og Prosjektleder Ole Morten Huser fra JM Norge AS, at alle må på med nødvendig utstyr for å kunne gå ut på feltet. Det betyr: Hjelm, briller, en fluoriserende varm jakke og vernesko. Helse, miljø og sikkerhet står sterkt i fokus på arbeidsplassen.


2: Anleggsleder Arild Engebråten og Prosjektleder Ole Morten Huser, viser frem en ryddig arbeidsplass. Kranen i bakgrunnen som løfter deler av bygget på plass, ruver ca 18 meter over bakken. Selve bygget blir ca 12 meter på det høyeste, det betyr at beboerne vil få en flott utsikt fra takterrassen helt på toppen av bygget.


3: Det jobbes med å legge ut armeringsjern før det støpes dekke til det som skal bli parkeringsplasser i bygg A, C og D. Bygg A vil stå der vi ser gravemaskinene i fotoet, mens vi har bygg D bak oss. Snø kan by på problemer om vinteren, derfor fyres det med dieselaggregat når det er nødvendig, for at arbeidene skal kunne gå som planlagt. God planlegging gjør at bygging er i rute og alt går etter fremdriftsplanen. De første leilighetene ferdigstilles om ca 1 år.


4: Her ser vi Arild og Ole Morten på bygningskroppen til bygg D, de står på det nivået hvor inngangspartiet til bygget vil ligge, i 2. etasje. De tre siste byggene får også inngangsparti på samme nivå, men nivået tilsvarer de tre byggenes 1. etasje.


5: Her er en smakebit på utsikten fra 2. etasje på østsiden i bygg D. Ikke langt unna ser man de fargerike toppene av Råholt ungdomsskole. Ole Morten og Arild forteller at det er gjort støymålinger i forbindelse med prosjektering, og leilighetene møter de forskriftsmessige kravene.


6: Det blir laget pakker med produkter tilhørende den enkelte leilighet, og noen pakker er allerede kommet på plass. Det krever god logistikk og planlegging for at alle detaljer skal komme med, og de ansatte i JM har god erfaring med dette.


7: En smakebit på utsikten i fra leilighet i 3. etasje på bygg D.


8: Trapperommet i bygg D.


9: Feltet sett fra veien inn til Råholtåsen. Her vil bygg A ligge nærmest veien.

Vi gleder oss til å se lys i vinduene neste år! - Kan du tenke deg å bo på Råholtåsen? Det er fremdeles noen ledige leiligheter igjen. Du kan blant annet sikre deg en av de lekre 4-roms leilighetene i en av toppetasjene, med god utsikt utover Råholt. Du har også mulighet til å være med å påvirke leveransen.

Ta en titt i vår boligvelger her..