kafe.jpg

RÅHOLT

Shopping
Gangavstand til AMFI Eidsvoll på Råholt, et topp moderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Kjøpesenteret ble ferdigstilt i 2014. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og div. butikker.

Det ligger flere matbutikker i nærområdet bl.a. Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Euro Pris ligger også sentralt til på Råholt, og nytt vinmonopol.

Sundet er kommunesenteret i Eidsvoll, og ligger ca 15 minutter fra Råholt. Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon.

Tur, friluft og fritid
Fra Råholtåsen er det lett adkomst til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til bl.a. Mistberget (663 moh), for å nevne noe.

Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen: Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et topp moderne svømmeanlegg med flere basseng og vannaktiviteter.

Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, bl.a Trento, Vida Fitness samt Puls Letohallen og Innersvingen på Dal.

Det finnes flere restauranter i området, blant annet i enden av kjøpesenteret. Ønsker du kanskje italiensk eller sushi, da finner du dette på senteret, eller kanskje en kaffe på Kanel? Et steinkast fra boligene ligger det også en helseklinikk met et bredt utvalg av behandlinger.

Skoler og barnehager
Det er ca. 400m. til Råholt ungdomsskole, og en drøy kilometer til barnehager og Bønsmoen barneskole. Videregående skole finner man i Sundet i Eidsvoll sentrum, Jessheim og Nannestad.

Kulturtilbud
Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt.

I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

Transport
Du finner bussholdeplass i gangavstand fra boligen, og det er kun 500 meter å gå til Eidsvoll Verk stasjon. Herfra er det hyppige togavganger til blant annet Gardermoen og Oslo. Med toget kommer du til Oslo lufthavn Gardermoen på 5 minutter, og på 30 minutter er du inne i Oslo sentrum.

NABOLAGSPROFIL

NABOLAGSPROFIL >>
omradet_1.jpg

KART

Følg E6 mot Råholt og Dal, ta avkjøring ved Letohallen og Circle K. 
Følg Trondheimsvegen (gml E6) ca. 2.5km igjennom Råholt mot Eidsvoll Verk. 
Ta til venstre i rundkjøringen etter Amfi Eidsvoll, mot Råholt Ungdomsskole. 
Du er nå på Tærudvegen, følg denne veien forbi Råholt Ungdomsskole i ca 500m til du får Nedre Grindaveg inn til høyre. Følg veien helt opp og hold til høyre. Delfelt 2 og 3 på Råholtåsen vil da ligge inn til høyre på feltet. Delfelt 2 på høyre hånd, og Delfelt 3 på venstre hånd. 

Velkommen til Råholtåsen!