leilighetene.jpg

LEILIGHETENE I DELFELT 3

Felles for alle leilighetene er store vindus-flater som gir masse lys inn i leiligheten, og ekstra takhøyde på 2,6 meter. (Enkelte rom leveres ned-foret med takhøyde på ca 2,2 meter). Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken er med på å gjøre romfølelsen større og man får også utnyttet lyset fra alle vinduene. Innvendige overflater utføres i lyse farger, hvitmalte slette vegger og et lekkert lyst gulv.

Kjøkkenet leveres fra anerkjent kjøkkenleverandør, og blir moderne med hvite glatte fronter, en benkeplate som passer til gulvet og en integrert hvitevarepakke.

Badet blir flislagt med grå/sorte fliser på gulv, hvite fliser på vegg, og får varme i gulv, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det blir også levert med en moderne baderoms- innredning, vegghengt toalett og innfellbare dusjvegger. I tillegg blir det god belysning på badet med downlights i tak.

Vi har valgt å sette en lys standard, men det vil også være mulig å velge hele rom i valgfri farge mot tillegg i prisen, så du kan sette ditt eget preg på leiligheten din. Kanskje entréen hadde gjort seg i en blå tone? Her blir det også god belysning med downlights i tak, så hvorfor ikke gå for en mørk farge på veggene?

Detaljert informasjon om leveransen kan du lese i prospektet som kan bestilles via denne linken, eller ta direkte kontakt med megler. Kontaktinfomasjon finner du her.

 

leilighetene3.jpg

AREAL-SMARTE LEILIGHETER
I MANGE STØRRELSER

På Råholtåsen vil du finne ulike typer leiligheter og alle fasiliteter du trenger for å bo både praktisk og trivelig. Alt blir lagt til rette for ekteparet som kanskje vil ha en 4-roms med ekstra soverom for besøk av barnebarna i helgene, paret som gjerne ønsker eget soverom til familiens nye medlem i en 3-roms, eller det aktive og reiselystne paret som synes 2-roms er midt i blinken, eller kanskje du for første gang kjøper egen bolig alene? Her er det muligheter for mange!

Egen parkeringsplass under tak gjør hverdagen komfortabel for de som er avhengig av bilen. Alle leiligheter får nemlig parkeringsplass i kjeller med heis opp til etasjene. I kjelleren får samtlige leiligheter også egen sportsbod. Her kan man trygt låse inn sykkel, langrennsski eller barnevogn. Kanskje du har el-bil? Utvalgte parkeringsplasser vil bli tilrettelagt for lading av el-bil. I tillegg blir det gjesteparkering i garasjekjelleren, og HC-parkering.

Utvalget av leiligheter blir bredt på Råholtåsen. De to byggene i Delfelt 3 får både 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter i flere prisklasser, med moderne og tidsriktige overflater, og smarte planløsninger med forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2020.

Det bygges totalt 50 leiligheter over to leilighetsbygg. Begge byggene får fire etasjer med takterrasse på plan 5, og garasjekjeller med innkjøring fra bygg B. Bygg A inneholder 24 leiligheter, og Bygg B inneholder 26 leiligheter.

Alle leilighetene får terrasse eller balkong, og 4-roms leilighetene får 2 balkonger. I Bygg A bygges 14 stk 2-roms leiligheter fra 41 - 49 kvm, 8 stk 3-roms leiligheter fra 70 - 74 kvm, og 2 stk 4-roms leiligheter på 96 kvm. I Bygg B bygges 13 stk 2-roms leiligheter fra 43,5 – 49,5 kvm, 11 stk 3-roms leiligheter fra 56,5 - 70 kvm, og 2 stk 4-roms leiligheter 96 kvm

2-ROMS

De moderne 2-romsleilighetene vil i kombinasjon med butikker i umiddelbar nærhet, turmuligheter, svømmehall og togstasjon med hyppige avganger bare noen minutter unna, være midt i blinken for en aktiv hverdag. De arealeffektive leilighetene er den perfekte boligen for førstegangskjøpere, samtidig som også godt voksne vil trives i de koselige leilighetene som alle har egen balkong.

Enkelte 2-roms vil få egen bod i leiligheten, og alle får egen sportsbod i kjelleren for lagring. Bilen parkeres i kjelleren og du kan ta heis opp til din etasje. Soverommet er stort og den åpne

løsningen mellom kjøkken og stue gir mange muligheter.

3-ROMS

De romslige og moderne 3-roms leilighetene vil være attraktive for voksne, både med og uten barn. Her kan både aktive og rolige dager nytes. Med turstier, svømmehall og sentrum i umiddelbar nærhet er leilighetene perfekt for den som trives best der det skjer. Samtidig kan du trekke deg tilbake på kveldene – enten i den praktiske løsningen med åpen stue/kjøkken, eller ute på den herlige balkongen som også byr på fin utsikt. Eller du kan ta med deg hele familien opp til den store takterrassen som alle beboerne har tilgang til.

To soverom med god plass til garderobeskap, og stor gang/entré gir et svært praktisk utgangspunkt for å holde orden på sakene i de fine 3-romsleilighetene.

4-ROMS

Alle i familien får oppfylt sine ønsker i de romslige 4-romsleilighetene. Her kan middagen nytes flere steder; enten rundt spisebordet i den åpne stue/ kjøkken-løsningen, eller ute på en av de to balkon- gene hvor kveldssolen og den flotte utsikten bidrar til å skape en fin atmosfære, før turen kanskje går videre til svømmehallen eller en av turstiene like i nærheten.

I 4-romsleilighetene er det tre romslige soverom med god plass til garderobeskap og en praktisk gang/entré med god plass til garderobe. Under det hektiske morgenrushet vil familien garantert sette pris på det ekstra toalettet. I tillegg til privat sports- bod i kjelleren, har 4-romsleilighetene også en smart bod/walk-in i selve leiligheten for lagring. Det ene soverommet er større enn de øvrige, og byr på ekstra plass for både garderobe og dobbeltseng.