forstebilde.jpg

LEILIGHETENE I DELFELT 2

Felles for alle leilighetene er store vindusflater som gir masse lys inn i leiligheten. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken er med på å gjøre romfølelsen større og man får også utnyttet lyset fra alle vinduene. Innvendige overflater utføres i lyse farger, hvitmalte slette vegger og et lekkert lyst gulv.

Kjøkkenet blir moderne med hvite glatte fronter, en benkeplate som passer til gulvet og en integrert hvitevarepakke.

Badet blir flislagt med grå/sorte fliser på gulv, hvite fliser på vegg, og får varme i gulv, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det blir også levert med en moderne baderomsinnredning, vegghengt toalett og innfellbare dusjvegger. I tillegg blir det god belysning på badet med spotter i tak.

Vi har valgt å sette en lys standard, men det vil også være mulig å velge inntil 3 standard farger uten tillegg i prisen, så du kan sette ditt eget preg på leiligheten din. Kanskje entréen hadde gjort seg i en varmgrå tone? Her blir det også god belysning med spotter i tak, så hvorfor ikke gå for den mørkeste fargen på veggene?


Detaljert informasjon om leveransen kan du lese i prospektet som kan lastes ned på siden ved å følge denne linken, eller ta direkte kontakt med prosjektselger. Kontaktinfomasjon finner du her.

 

kjokken.jpg

AREAL-SMARTE LEILIGHETER
I MANGE STØRRELSER

På Råholtåsen vil du finne ulike typer leiligheter og alle fasiliteter du trenger for å bo både praktisk og trivelig. Alt blir lagt til rette for ekteparet som kanskje vil ha en 4-roms med ekstra soverom for besøk av barnebarna i helgene, paret som gjerne ønsker eget soverom til familiens nye medlem i en 3-roms, eller det aktive og reiselystne paret som synes 2-roms er midt i blinken, eller kanskje du for første gang kjøper egen bolig alene? Her er det muligheter for mange!

Egen parkeringsplass under tak gjør hverdagen komfortabel for de som er avhengig av bilen. Alle leiligheter får nemlig parkeringsplass i kjeller med heis opp til etasjene. I kjelleren får samtlige leiligheter også egen sportsbod i et bodrom skjermet fra parkeringsplassen. Her kan man trygt låse inn sykkel, langrennsski eller barnevogn. Her blir det også god lagringsplass. Kanskje du har el-bil? Utvalgte parkeringsplasser vil bli tilrettelagt for lading av el-bil. I tillegg blir det gjesteparkering i garasjekjelleren, og HC-parkering.

Utvalget av leiligheter blir bredt i Råholtåsen. Byggene får både 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter i flere prisklasser. Råholtåsen Delfelt 2 vil bli bygget i to byggetrinn, bygg C og D i trinn 1, og bygg A og B i trinn 2. Felles for alle byggene er moderne og tidsriktige leiligheter, med smarte arealløsninger.

Bygg D inneholder 41 leiligheter over fire plan med garasje i kjeller og takterrasse på plan 5. Her tilbys flere typer 2-roms leiligheter fra 40-62 m2, samt 3-roms leiligheter fra 62-80 m2.

Bygg A, B og C inneholder 16 leiligheter hver over fire plan, med garasje i kjeller. Her tilbys 2-roms leiligheter fra 58-62 m2 med to balkonger, 3-roms leiligheter på 58-69 m2 med to balkonger og 4-roms leiligheter på 88 m2 med balkong. Alle beboere i trinn 1 og 2 har i tillegg tilgang til takterrasse på blokk D.

2-ROMS

De moderne 2-romsleilighetene vil i kombinasjon med butikker i umiddelbar nærhet, turmuligheter, svømmehall og togstasjon med hyppige avganger bare noen minutter unna, være midt i blinken for en aktiv hverdag. De arealeffektive leilighetene er den perfekte boligen for førstegangskjøpere, samtidig som også godt voksne vil trives i de koselige leilighetene som alle har egen balkong.

Med egen bod i leiligheten og egen sportsbod i kjelleren er det i tillegg godt med lagringsplass. Bilen parkeres i kjelleren og du kan ta heis opp til din etasje. Soverommet er stort og den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir mange muligheter.

3-ROMS

De romslige og moderne 3-romsleilighetene vil være attraktive for voksne både med og uten barn. Her kan både aktive og rolige dager nytes. Med turstier, svømmehall og sentrum i umiddelbar nærhet er leilighetene perfekt for den som trives best der det skjer. Samtidig kan du trekke deg tilbake på kveldene – enten i den praktiske løsningen med åpen stue/kjøkken, eller ute på den herlige balkongen som også byr på fin utsikt. Eller du kan ta med deg hele familien opp til den store takterrassen som alle beboerne har tilgang til.

To soverom med plass til mye skapplass, egen bod og stor gang/entré gir et svært praktisk utgangspunkt for å holde orden på sakene i de fine 3-romsleilighetene.

4-ROMS

Alle i familien får oppfylt sine ønsker i de romslige 4-romsleilighetene. Her kan frokosten nytes flere steder; enten rundt spisebordet i den åpne stue/ kjøkken-løsningen, eller ute på balkongen hvor morgensolen og den flotte utsikten bidrar til å skape en fin atmosfære, før turen kanskje går videre til svømmehallen eller en av turstiene like i nærheten.

I 4-romsleilighetene er det tre romslige soverom med fin skapplass og en praktisk gang/entré med god garderobeplass. Under det hektiske morgenrushet vil familien garantert sette pris på det ekstra toalettet. I tillegg til privat sportsbod i kjelleren, har 4-romsleilighetene også en smart bod i selve leiligheten for lagring. Det ene soverommet er større enn de øvrige, og byr på ekstra plass for både garderobe og dobbeltseng.